Tarsus'ta Söz Verilen Projeler Hayata Geçiyor

Tarsus Belediyesinin, her mahallede aile sagligi merkezi, kres, okuma salonu ve semt pazari projesi çerçevesinde Tozkoparan Zahit Mahallesi ve Sahin Mahallelerinde aile sagligi merkezi, kres ve okuma salonu, Sehitler Tepesi Mahallesi’nde ise semt pazari yapimi tamamlandi.

Tarsus'ta Söz Verilen Projeler Hayata Geçiyor
Tarsus Belediye Baskani Haluk Bozdogan’in her mahallede aile sagligi merkezi, kres, semt pazari ve okuma salonu projesi, gerçeklestirilen çalismalarla hayata geçiyor. Vatandaslarin saglik hizmetlerine daha kolay erisimini saglamak amaciyla Tozkoparan Zahit Mahallesi ve Sahin Mahallesi’ne aile sagligi merkezi kazandiran Tarsus Belediyesi, aile sagligi merkezinin yani sira mahallede okuma aliskanliginin arttirilmasi için okuma salonunu da vatandaslarin hizmetine sunacak.

Öte yandan ilçeye yeni pazar yerleri kazandiran Tarsus Belediyesi, hem pazarci esnafinin daha iyi sartlarda çalismasi hem de vatandaslarin temiz ve saglikli ortamlarda alisveris yapabilmelerini sagliyor Bu çerçevede Sehitler Tepesi Mahallesi’nde bir pazar yerinin de yapimi tamamlandi. Altaylilar Mahallesi’nde ise eksikligi yasanan pazar yeri yapim çalismalarina baslandigi bildirildi.

Kaynak: İHA