Cinsel Taciz Tesebbüsünde Bulunmak Istedi, Reddedilince Darp Etti

Sakarya’da sehir içi yolcu tasimaciligi yapan minibüste 21 yasindaki kiza cinsel taciz tesebbüsünde bulunan darp ettigi öne sürülen soför, adliyeye sevk edildi. Soförün, çok sayida suç dosyasinin bulundugu ve cezaevinden yeni çiktigi ögrenildi.

Iddiaya göre, Sakarya’da Pazartesi gecesi 00.30 siralarinda yasanan olayda, üniversite okudugu Istanbul’dan geldikten sonra aile evine gitmek isteyen 21 yasindaki M.K. isimli genç kiz, Adapazari Gar Meydani’ndan sehir içi yolcu tasimaciligi yapan minibüslere bindi. Genç kizin tek yolcu olarak bulundugu minibüste sürücü S.S.Y., araci Erenler ilçesi Yunus Emre Parki mevkiinde durdurarak kapilari kilitledi. Cinsel taciz tesebbüsünde bulunan sürücü S.S.Y., genç kizin direnmesi üzerine darp etti. Minibüsten kurtulan genç kizin ailesine duruma anlatmasi sonrasinda polis ekiplerine ihbarda bulunuldu. Harekete geçen polis ekipleri olaydan yaklasik 20 saat sonra Adapazari ilçesi Orta Garaj mevkiinde saklandigi adreste yakalanarak gözaltina alindi.

Çok sayida suç dosyasi bulunan zanli cezaevinden yeni çikmis

43 yasindaki S.S.Y.’nin cinsel istismar suçu da dahil çok sayida suç kaydinin bulundugu ve son olarak hirsizlik suçundan girdigi cezaevinden yeni tahliye oldugu ve süphelinin cezaevinden çiktiktan sonra hastaligi bulunan bir minibüs sahibinin oglu tarafindan geçici olarak ise alindigi ögrenildi. Emniyetteki islemleri sonrasinda süpheli adliyeye sevk edildi. Konuya iliskin olarak baslatilan inceleme devam ediyor.
Kaynak: İHA