Umudunun Tükendigi An Sifir Otomobil Sahibi Oldu

Bursa’da kaza yaptigi kaskolu 2020 model aracini tüm evraklari tam olmasina ragmen 88 günde yaptiramayan vatandasa sigorta sirketi tarafindan sifir otomobil verildi.

Umudunun Tükendigi An Sifir Otomobil Sahibi Oldu
Bir resmi kurumda çalisan Güven Deniz, araciyla kaza yapmis bu anlari araç güvenlik kamerasiyla kaydetmisti. Kazadan sonra kaza tutanagi, alkol raporu ve ekspertiz raporlari eksiksiz olmasina ragmen Türkiye Sigorta sirketinin, 2 ay boyunca 600 bin lira hasar çikan otomobili tamir ya da perte ayirmaya karar verememesi üzerine araci yaptiramamisti. Yasadigi magduriyeti IHA araciligiyla duyuran Güven Deniz’in sesini kasko firmasi duydu. 88 günün sonunda magdur vatandasa 2020 model aracinin yerine 2022 model ayni aracin sifiri verildi.

Yeni aracina kavusan Güven Deniz, kontagi çevirip kasko sirketine tesekkür etti.

Magduriyetinin 88 gün sonra bittigini ifade eden Güven Deniz, "Uzun bir süre sesimi duyuramamistim. IHA araciligiyla sesimi duyurdum. 77 gün aracimla ilgili haber alamadim. Sirket yetkilileri hizli bir müdahale etti ve hatalarini telafi ettiler. Sözlerini tuttular 88 gün sonunda dosyam sonuçlandi 2020 model aracimin yerine 2022 model sifir araç verdiler. Magduriyetim ortadan kalkti, kendilerine tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA