Otobanda Feci Kaza Açiklamasi 1 Ölü, 3 Yarali

Gebze-Orhangazi-Izmir Otoyolu, Orhangazi kavsagi yakinlarinda meydana gelen trafik kazasinda, yolda savrulan bir otomobile arkadan gelen bir baska otomobil çarpti. Kazada 1 kisi hayatini kaybederken, 3 kisi de yaralandi. Feci kazada yaralananlardan birinin ise sanatçi Tarkan’in akrabasi oldugu ögrenildi.

Otobanda Feci Kaza Açiklamasi 1 Ölü, 3 Yarali
Kaza, saat 23.00 siralarinda Gebze-Orhangazi-Izmir otoyolu, Orhangazi kavsagi yakinlarinda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bursa istikametinden Istanbul istikametine dogru gitmekte olan 34 TC3120 plakali bir otomobil, Orhangazi kavsagi yakinlarinda henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çikti. Yolda savrulan otomobile ayni yönde gitmekte olan ve Mega Star Tarkan Tevetoglu’nun da akrabasi oldugu belirlenen Halis Tevetoglu (44) idaresindeki 34 EGY 179 plakali otomobil çarpti.

Ortalik savas alanina döndü

Kazada Tarkan’in akrabasi oldugu belirlenen Halis Tevetoglu’nun yani sira ayni araçta bulunan Ugur Rusen Dogan (40) ve Serdar Kara (33) ve diger aracin sürücüsü Kahraman Kepenek (48) yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida ambulans sevk edildi. Ilk müdahaleleri kaza yerinde yapilan yaralilar daha sonra ambulanslarla Orhangazi ve Gemlik devlet Hastanelerine kaldirilarak burada tedavi altina alindi.

Hastaneye kaldirilan, durumu agir olan ve kazaya neden oldugu belirlenen 34 TC 3120 plakali otomobilin sürücüsü Kahraman Kepenek hastanede doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Ölen Kahraman Kepenek’in cenazesi Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldirilirken, kazada yaralanan ve Tarkan Tevetoglu’nun akrabasi oldugu belirlenen Halis Tevetoglu ve diger yaralilarin durumlarinin iyi oldugu kaydedildi. Savcilik kaza ile ilgili sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA