Kirklareli Tarihinin En Büyük Uyusturucu Operasyonunda 3 Tutuklama

Kirklareli tarihinin en büyük uyusturucu operasyonunda gözaltina alinan 5 kisiden 3’ü çikarildiklari mahkemece tutuklandi.

Kirklareli Tarihinin En Büyük Uyusturucu Operasyonunda 3 Tutuklama
Uyusturucu kaçakçiligi yapan uluslararasi bir suç örgütünün ülkeye uyusturucu madde getirecegi bilgisine ulasan Kirklareli Il Jandarma Komutanligi KOM Sube Müdürlügü ekipleri takip faaliyetine basladi.

Gerçeklesen takip sonucunda yapilan operasyonda piyasa degeri 10 milyon 640 bin TL olan 86 kilogram 500 gram skunk maddesi, 3 adet el telsizi, 3 adet lüks otomobil, 2 adet dürbün, 2 adet araç takip sistemini devre disi birakmak için kullanilan sinyal kesici ve 6 adet telefon ele geçirildi. Operasyonda örgüt lideri dahil 5 süpheli yakalanarak gözaltina alindi. Jandarmada islemleri tamamlanan 5 süpheliden 3’ü Kirklareli Egitim ve Arastirma Hastanesinde yapilan saglik kontrolünün arindan Pinarhisar Adliyesi’ne götürüldü. Yabanci uyruklu M.T.F, I.N.I. ile I.N.I. savciliktaki islemlerinin tamamlanmasinin ardindan sulh ceza hakimligine sevk edildi. Süpheliler çikarildigi mahkemece tutuklanirken, diger 2 süphelinin jandarmada islemleri sürüyor.
Kaynak: İHA