'Düzköy Pazaryeri Ve Otopark Projesi'nin Temeli Törenle Atildi

Trabzon’un Düzköy ilçesinde önemli bir ihtiyaci giderecek olan ‘Pazaryeri ve Otopark Projesi’ için temel atma töreni gerçeklestirildi.

'Düzköy Pazaryeri Ve Otopark Projesi'nin Temeli Törenle Atildi
Temel atma törenine Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu, Düzköy Kaymakami Ugur Salas, Düzköy Belediye Baskani Yilmaz Ankara ile davetliler katildi.

Törende konusan Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu, projeyi 2024 yilinin basinda hizmete açmayi hedeflediklerini söyledi.

Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu “Yine benzer bir mevsimde seçim çalismalari için Çayirbagi’na gelmistik. Burada sizlerin çayini, kahvesini içmistik. Güler yüzünüzle, sevginizle karsilasmistik. Yine burada sizler otopark ve pazaryeri ihtiyacinin oldugunu bizlere ilettiniz. Biz de eger seçilirsek sözümüz olsun demistik. Iste simdi Büyüksehir Belediyesi olarak verdigimiz sözü yerine getiriyor olmanin mutlulugunu yasiyoruz. Simdiden bu güzel tesis, Düzköy’ümüze Çayirbagi’miza hayirli ugurlu olsun” dedi.

Seçimlerden önce her gittikleri ilçede, Büyüksehir Belediyesinin sadece Ortahisar’a hizmet eden bir belediye olmayacagini söylediklerini belirten Baskan Zorluoglu, “Bizim dönemimizde Büyüksehir Belediyesi Trabzon’un 18 ilçesine 708 mahallesine adil ve hakkaniyetli bir sekilde hizmet götürecek demistik. Bugün yaklasik 3.5 yil sonra memnuniyetle ifade etmeliyim ki bu iddiamizi gerçeklestirme noktasinda çok önemli adimlar attik. Tonya’dan Salpazari’na, Besikdüzü’nden Akçaabat’a, Düzköy’e, Of’tan Hayrat’a, Arakli’ya, Sürmene’ye, Arsin’e, Yomra’ya kadar Trabzon’umuzun bütün ilçelerine irili ufakli projelerle, gerek kirsal mahallelerdeki çalismalarla, gerek ilçe merkezlerinde hakikaten çok önemli çalismalar gerçeklestirdik, gerçeklestirmeye devam ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA