Bayburt'ta Kadina Yönelik Siddete Karsi Basin Açiklamasi Yapildi

Bayburt’ta ‘25 Kasim Kadina Yönelik Siddete Karsi Uluslararasi Mücadele Günü’nde basin açiklamasi yapildi.

Bayburt'ta Kadina Yönelik Siddete Karsi Basin Açiklamasi Yapildi
Bayburt AK Parti Kadin Kollari ‘25 Kasim Kadina Yönelik Siddete Karsi Uluslararasi Mücadele Günü’ dolayisiyla basin açiklamasi yapti. AK Parti Kadin Kollari Baskan Vekili Zeynep Karakolcu yapilan açiklamada, “Bayburt AK Parti Kadin Kollari olarak, kadin odakli politika ve uygulamalarin takipçisi oldugumuz kadar kadina yönelik siddetin önlenmesi ve yaptirimlarin artirilmasi için de var gücümüzle çalisiyoruz. 25 Kasim Kadina Yönelik Siddete Karsi Uluslararasi Mücadele Günü vesilesiyle bu konudaki kararliligimizi bir daha vurgulamak, hükümetlerimiz tarafindan atilan adimlari bir kez daha hatirlatmak istedik.

’Kadina Siddet, Insanliga Ihanettir’

Kadini ve kadinin varligini son derece önemseyen bir yaklasimla ‘Kadina Yönelik Siddetle Uluslararasi Mücadele Günü’ çerçevesinde Cumhurbaskanimiz, Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in da sik sik tekrarladigi gibi kadina siddetin, insanliga ihanet oldugunu bir kez daha haykiriyoruz. AK Parti teskilatlari olarak, her adimimizda bu bilinçle hareket ediyor, her firsatta dile getiriyoruz.

"Tek bir kadina yönelik siddete daha tahammülümüz yok’

Kadina yönelik siddet, yalnizca kadin olduklari için uygulanan veya kadinlari etkileyen, kadinin insan haklari ihlaline yol açan her türlü tutum ve davranistir. Kadina yönelik siddet, sadece ülkemizin degil, maalesef tüm dünyanin sorunudur. Basta PKK olmak üzere tüm terör örgütlerinin kadinlara ve çocuklara yaptigi her türlü siddetle kararlilikla mücadele edecegiz. Var olan çözüm önerilerimize yenilerini ekleyerek, canla basla çalismaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA