Balikesir Büyüksehirden Muhtesem 'Sonbahar Konserleri'

Balikesir Büyüksehir Belediyesi, sonbahari muhtesem konserlerle taçlandirdi. Emir Can Igrek ile kapanis yapan Büyüksehir Belediyesi konserine, Igrek’in hayranlari büyük ilgi göstererek, salonu tika basa doldurdu.

Balikesir Büyüksehirden Muhtesem 'Sonbahar Konserleri'
Balikesir’de sosyal hayati canlandiran programlarina ara vermeden devam eden Büyüksehir Belediyesi; 23, 24 ve 25 Kasim günlerinde muhtesem konserler düzenledi.

“Sonbahar Konserleri” adi altinda gerçeklestirilen programlar, Balikesir Üniversitesi Çagis Yerleskesi’nde R&B, pop ve Türkçe rap tarzlarinda söyledigi sarkilariyla Günes konseriyle basladi.

Ertesi gün de Ögretmenler Günü’ne özel sevilen sanatçi Ferhat Göçer konseri Sehit Turgut Salonu’nda binlerce ögretmen ve ailelerinin katilimiyla gerçeklestirildi.

Konserlerin son gününde ise Bandirma Onyedi Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde son dönemin en sevilen sanatçilarindan Emir Can Igrek hayranlari salonu tika basa doldurdu.

Muhtesem bir atmosferde gerçeklestirilen konserlerin öncesinde Balikesir Büyüksehir Belediyesi Konservatuvari sanatçilarindan Yusuf Dede, Beyza Irtük ve Ezgi Abaci da en sevilen sarkilardan olusan repertuarlariyla seyircilere müzik ziyafeti yasatti. “Özel günler Balikesir’de güzel” diyerek birçok konser, söylesi, sergi, defile, sölen ve festival düzenleyen Büyüksehir Belediyesi, sehrin sosyal hayatini hareketlendirmeye devam edecek.

Büyüksehir Belediyesi tamamlayacak

Bandirma Onyedi Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde, Emir Can Igrek konserinin düzenlendigi spor salonunun da dahil oldugu, içerisinde yüzme havuzu ve açik spor alanlarinin bulundugu kompleks; Üniversite ve Büyüksehir Belediyesi arasinda imzalanacak protokol çerçevesinde hem Üniversite hem de Büyüksehir Belediyesi kullaniminda olacak. Alan, hem üniversitelilerin hem de vatandaslarin kullanimina açik olacak.
Kaynak: İHA