Karaman'da 24 Kasim Ögretmenler Günü Etkinlikleri

Karaman’da Türksat Il Müdürlügü, 24 Kasim Ögretmenler Günü nedeniyle kentte bulunan tüm ögretmenlere çam fidani ile çesitli hediyeler verdi.

Karaman'da 24 Kasim Ögretmenler Günü Etkinlikleri
Il Müdürü Fatih Mormenekse 24 Kasim Ögretmenler Günü nedeniyle okullarda ögretmenleri ziyaret ederek Ögretmenler Günü’nü tebrik etti. Il Müdürü Mormenekse ziyaretlerde, çam fidani ve çesitli hediyeler takdim etti.

Türksat Karaman Il Müdürü Fatih Mormenekse, Karaman merkezdeki tüm okullarda Türksat ekiplerince ögretmenlere yönelik fidan ve hediye takdimi yapildigini söyledi.

Gün içinde toplamda 2 bin 800’ü askin ögretmene ulasmis olacaklarini belirten Mormenekse, ‘’Insanlik adina kutsal bir görevi yerine getiren ögretmenlerimizin haklari ödenmez’’ dedi.

Mormenekse, "Türksat Karaman Il Müdürlügü olarak Karaman Il Merkezi’nde görev yapan 3 bine yakin ögretmenimizin bu müstesna günlerinde nispeten kalici bir hediye ile ögretmenler günlerini kutlamak istedik. Ögretmenlerimize takdim ettigimiz fidanlarimizi belirlenmis bir saha yerine istedikleri yerde dikerek degerlendirmelerini düsünerek, görev yaptiklari okullarda kendilerine bizzat ulastirdik. Uydu, bilisim ve dijital kablo yayinciligi alanlarinda faaliyet gösteren, ülkemizin bilisim ve teknolojik gelisiminde öncü olmayi misyon edinen Türksat olarak, Cumhuriyetin 100.yilina yaklastigimiz su günlerde, sosyal sorumluluk bilinciyle ülkemizin topraginda da iz birakmayi arzu ettik. Kiymetli ögretmenlerimizin 24 Kasim Ögretmenler gününü kutluyor, ögretmenlerimizin ellerinde yeseren evlatlarimiz gibi bu fidanlarin da ülkemizi yesertecegine inaniyoruz’’ ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA