Sakarya'da Deprem Ani Güvenlik Kamerasina Yansidi

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen 5.9 büyüklügündeki deprem, Sakarya’da güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde siddetli sesin duyuldugu ve bir is yerinde bulunan kisinin ’Deprem oluyor’ diye bagirdigi, sesi duyan baska birinin de kosarak is yerinden çiktigi anlar yer aliyor.

Sakarya'da Deprem Ani Güvenlik Kamerasina Yansidi
Merkez üssü Düzce’nin Gölyaka ilçesinde olan 5.9 büyüklügündeki deprem, Sakarya’da iki is yerinin güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, depremin meydana gelmesiyle siddetli bir sesin geldigi duyulurken, avizenin de sallandigi görülüyor. Bir diger görüntüde ise bir is yerinde bulunan kisinin ’Deprem oluyor’ diye bagirdigi, sesi duyan baska birinin de kosarak is yerinden çiktigi anlar yer aliyor.

Öte yandan, depremini hissedildigi Sakarya’da bir vatandasin panikle balkondan atladigi ve saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi. Kentte bulunan fabrikalarda çalisan isçiler de tedbir amaçli disarida bekletiliyor.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldirim, sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, "Düzce Gölyaka’da, saat 04.08’de meydana gelen ve ilimizde de hissedilen 5.9 büyüklügündeki depremin ardindan ilk belirlemelere göre ilimizde herhangi bir hasar veya olumsuzluk bulunmamaktadir. Ekiplerimizin saha taramasi devam etmektedir. Tüm vatandaslariniza geçmis olsun" dedi.

Kaynak: İHA