Zayiflamak Için Almanya'dan Gaziantep'e Geldiler

Almanya’da yasayan ve fazla kilolarindan sikayetçi olan evli çift, Gaziantep Özel Anka Hastanesi’nde obezite ameliyati oldu.

Zayiflamak Için Almanya'dan Gaziantep'e Geldiler
Yillarca kilo sorunu yasayan ve diyet yapmalarina ragmen zayiflayamayan genç çift, Gaziantep Özel Anka Hastanesi’nde obezite ameliyatlarinin basariyla uygulandigindan haberdar olunca Almanya’dan Gaziantep’e geldi. Hastanede metabolik cerrahi ekibi tarafindan yapilan tetkik ve muayenelerin ardindan cerrahi operasyon için bir engeli bulunmayan çift, Metabolik ve Gastroenteroloji Cerrahi Uzmani Doç. Dr. Mehmet Ali Yagci tarafindan operasyona alindi. Genç çift basarili geçen operasyonun ardindan sagligina kavustu.

Laparoskopik olarak gerçeklestirilen basarili operasyon sonrasi hem sagligina hem de ideal kiloya kavusacagi için mutlu oldugunu söyleyen 34 yasindaki Saar Rebecca, “Büroda çalisiyorum. Iki çocugumun dogumundan sonra çok kilo aldim. 92 kiloya ulastiktan sonra saglik sorunlari da bas göstermeye basladi.

Doktorlar diyabet baslangici oldugunu söyledi.

Vücudumda sislik ve agri hissediyordum. Hem zayiflamak hem de saglik sorunlarimdan kurtulmak için bir çikis yolu aradim Bir arkadasim ANKA Hastanesi’nde ameliyat olmustu. Ben de arastirdim ve basarili operasyonlari görüp, hastane ile iletisime geçtim. Esimi de operasyon için ikna ettim. Iyi ki, bu hastaneyi tercih etmisim. Bizi çok güzel karsiladilar ve agirladilar. Operasyonun ertesi günü ayaga kalktik. Kendimi çok rahat hissediyorum. Büyük kilo kaybina haziriz.” dedi

43 yasindaki David Johann da,” Kendi isimi kurdum. Hurda ticareti yapiyorum. Iyi hareket edemedigimi fark ettim. Ellerim ve ayaklarim agriyordu. Isimden dolayi kilo vermem lazimdi. Esimin de arastirmasiyla Anka Hastanesi’ne gelmeye karar verdik. Operasyon çok güzel geçti. Su an kendimi çok iyi hissediyorum. Bize kendimizi evimizdeymis gibi hissettiren Anka yönetimi ve çalisanlarina tesekkür ederiz.” diye konustu
Kaynak: İHA