Van'da Gelin Ve Damada 5 Milyon TL'lik Taki Takildi

Van’in ileri gelenlerinden A. Hadi Arvas’in oglu Yunus Arvas ile Gravi asiretinin ileri gelenlerinden Ridvan Ertas’in kizi Semra Ertas düzenlenen törenle dünya evine girerken, gelin ve damada 5 milyon TL’lik taki takildi.

Van'da Gelin Ve Damada 5 Milyon TL'lik Taki Takildi
Van’in ileri gelenlerinden kanaat önderi A. Hadi Arvas’in oglu Yunus Arvas ile Gravi asiretinin ileri gelenlerinden Ridvan Ertas’in kizi Semra Ertas, düzenlenen görkemli bir törenle dünya evine girdi. Toy büyüklügünü Van’in önemli is insanlarindan Veysel Ürüm’ün yaptigi dügüne yaklasik 2 bin 500 kisi katildi.

Türkiye’nin farkli illerinden katilimin saglandigi dügünde asiret liderleri, kanaat önderleri, is insanlari, STK temsilcileri, oda baskanlari, siyasi parti temsilcileri ve yaklasik 2 bin 500 davetli yer aldi.

Dügünde bir açiklamada bulunan toy büyügü Veysel Ürüm, tüm katilimcilara tesekkür ederek, “Bölgemizin kiymetli ve kadim asiretlerinden Ertas ailesi ile kanaat önderi A. Hadi Arvas beyin dügün törenlerine katildik. Çok muhtesem bir kalabalik var. Van’in önemli ailelerinden, STK temsilcilerinden, kanaat önderlerinden, is insanlarindan kisacasi her kesimden yogun bir katilim var. Her iki ailemizde Van’in sevilen aileleri. Ben Genç çifte ömür boyu mutluluk diliyorum. Allah hayirli ugurlu etsin” dedi.

Halaylarin çekildigi ve ikramlarin yapildigi törende, gelin ve damada takilan 5 milyon TL’lik taki dudaklari uçuklatti.
Kaynak: İHA