ASKON Ilk Yönetim Kurulu Toplantisini Yapti

Anadolu Aslanlari Is Adamlari Dernegi’nde (ASKON) yönetim kurulu belirlendi. Ziyaretlerin ardindan ilk yönetim kurulu toplantisi icra edildi.

ASKON Ilk Yönetim Kurulu Toplantisini Yapti
Konuya iliskin açiklama yapan ASKON Kayseri Baskani Ilker Barli, Kayseri ticaretinde önemli adimlar atmak üzere bir yönetim kurulu kurduklarini belirtti.

Barli, "ASKON Kayseri’nin 8. yilina güçlü bir kadro ile basladik. Çok sayida ziyaret ve istisare sonucunda bir ekip kurduk. Yönetim içerisinde bazi degisiklikler yaparak arkadaslarimiza önemli sorumluluklar verdik. Bununla birlikte Kayseri’nin alaninda önde gelen isimlerinden Muammer Topsakal, Tuncay Pinar, Fikret Özdin, Bekir Dursun, Ahmet Övüç, Ismail Koçyigit, Mustafa Akdeniz, Ahmet Kopan, Tayyar Sahin, Ilhan Budak, Necati Kabaktepe gibi is insanlarini aramiza kattik. Yönetimimizdeki her bir isim ayri bir deger. Çok güzel projeler ortaya koyuyoruz. Çok kisa zaman içerisinde Kayseri ticaretinin gelismesi için hamlelerimizi göreceksiniz. Ilk olarak Türki Cumhuriyetler ile kurdugumuz temasin devami olarak karsilikli is ziyaretlerimize baslayacagiz” açiklamasinda bulundu.
Kaynak: İHA