2023 Yili Bütçesi 140 Milyon TL Olarak Onaylandi

Karabük Il Genel Meclisi 2023 yili bütçesinin görüsüldügü Kasim ayi toplantilari sona erdi. Il Genel Meclis Baskani Ahmet Sözen baskanliginda gerçeklesen Kasim ayi toplantisinin son oturumunda, Karabük Il Özel Idaresi’nin 2023 yili bütçesi 140 Milyon TL olarak oy birligi ile kabul edildi.

2023 Yili Bütçesi 140 Milyon TL Olarak Onaylandi
Toplantida,Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani Mehmet Çetin tarafindan 2023 yili tahmini bütçesi okundu. Okunan bütçe sonrasi Il Genel Meclis Baskani Ahmet Sözen bütçeyi oylamaya sunarak meclis üyelerince oy birligi ile kabul edildi.

Bütçe görüsmelerinin sona erdigi 20 günlük maratonun ardindan yogun ve özverili çalismalarindan dolayi Il Genel Meclis üyelerine tesekkür eden Baskan Sözen, “Il Özel Idaremiz, özveriyle hazirladigimiz bütçelerle ve yaptigimiz yatirimlarla birlikte kendi kendine yeten, üreten bir kurum haline geldi. 2023 yili bütçemizi de köylerimizin her kösesine hizmet götürmek etkin, verimli ve tasarruf kurallarina riayet ederek kullanacagiz. Bizim en büyük amacimiz vatandaslarimiza daha iyi bir hizmet sunabilmek ve köylerimizin yasam standartlarini en üst seviyelere çikarmaktir. Il Genel Meclis üyelerimiz ile birlikte uyum içerisinde vatandas odakli bir anlayisla çalismalarimizi sürdürecegiz. 2023 yili mali bütçesinin ilimize bölgemize hayirli olmasini diliyor, bizlere bu imkanlari saglayan Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan basta olmak üzere, Bakanlarimiza, Milletvekillerimize, Valimize tesekkür ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA