Serdivan Fikir Ve Sanat Akademisi Yine Dolu Dolu

Kuruldugu günden bu yana felsefi, bilimsel ve sanatsal alanda çalismalarini sürdüren Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi, 2022-2023 döneminde de birbirinden önemli isimleri agirlayacak. 5 hafta sürecek programin açilis dersini sanat tarihi alaninda yaptigi çalismalarla taninan Prof. Dr. Selçuk Mülayim gerçeklestirecek.

Anadolu’nun Akademisi parolasiyla, ulusal ve uluslararasi filozof, arastirmaci, akademisyen ve yazarlari Serdivan’da agirlayan Fikir ve Sanat Akademisi 2022-2023 Güz Dönemi derslerini ilan etti. 1-12 Kasim 2022 tarihleri arasinda fikirvesanatakademisi.org üzerinden basvurulari alinacak olan program 5 hafta sürecek. Her katilimcinin en fazla 3 derse basvurabilecegi program, Kasim-Aralik aylari boyunca devam edecek. Katilimcilar her dönem oldugu gibi bu dönem de derslerden ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Fikir ve Sanat Akademisi’nin Güz Dönemi programinin açilis dersini sanat tarihi alaninda yaptigi çalismalarla taninan Prof. Dr. Selçuk Mülayim gerçeklestirecek. Mülayim, “Eski Kusaktan Notlar” basligiyla 11 Kasim 2022 Cuma günü saat 19.00’da Fikir ve Sanat Akademisi’nde katilimcilara hitap edecek. Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nin açikladigi takvime göre 16 farkli isim, 16 ders basligiyla 5 hafta sürecek akademi programinda, basvurusu kabul edilen katilimcilarla bulusacak. Cengiz Çakmak, Rahmi Karakus, Güray Süngü, Ömer Türker, Cüneyt Kaya, Soner Duman ve Bekir Ünlüataer gibi alaninda uzman isimler, Akademi’nin 2022-2023 Güz Döneminde yer alacak.

Programa basvuran katilimcilar basvuru sonuçlarini 13 Kasim Pazar günü fikirvesanatakademisi.org üzerinden ögrenebilecek.
Kaynak: İHA