3 Gündür Kayip Olan Kadin Erkek Arkadasinin Evinde Ölü Bulundu

Antalya’nin Manavgat ilçesinde 3 gündür kendisinden haber alinamayan 3 çocuk annesi kadin, erkek arkadasinin evinde ölü bulundu. Olayin ardindan ortadan kaybolan sahis polis tarafindan kisa sürede yakalanarak gözaltina alindi.

3 Gündür Kayip Olan Kadin Erkek Arkadasinin Evinde Ölü Bulundu
Alinan bilgiye göre, Manavgat ilçesinde 3 gündür kendisinden haber alinamadiklari 3 çocuk annesi Aynur Çiçek’in (35) yakinlari, Cumhuriyet Polis Karakoluna kayip basvurusunda bulundu. Manavgat Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri ve Çiçek’in yakinlari kadinin bulunmasi için çalisma baslatti. Aynur Çiçek’in kayboldugu gün, bir süredir görüsmedigi erkek arkadasi Senol Ç. ile Emek Mahallesi’ndeki bir evden ayrildiginin belirlenmesinin ardindan arama çalismalari Senol Ç. üzerinde yogunlasti. Aynur Çiçek’in yakinlariyla telefonda görüsen Senol Ç., degisik bahanelerle onlari yaniltmaya çalisirken, bugün sabah saatlerinde Senol Ç.’nin Emek Mahallesi’ndeki evine gelen yakinlari, kapi açilmayinca pencereden içeri baktiklarinda genç kadini yerde yatarken buldu. Yakinlarinin haber vermesi üzerine olay yerine saglik ekipleri ve çok sayida polis ekibi sevk edilirken, yapilan kontrolde genç kadinin birkaç gün önce yasamini yitirdigi belirlendi.

Olayi haber alan çocuklari, kardesleri ve diger yakinlari olay yerinde sinir krizleri geçirirken, Aynur Çiçek’in cansiz bedeni Manavgat Emniyet Müdürlügü Olay Yeri Inceleme ekibi, Antalya Il Emniyet Müdürlügü Cinayet Masasi dedektifleri, Cumhuriyet Savcisi ve Adli Tabibin incelemelerinin ardindan Antalya Adli Tip Kurumuna gönderildi.

Kisa sürede yakalandi

Olayin ardindan ortadan kaybolan kadinin erkek arkadasi Senol Ç.’nin Manavgat Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri tarafindan olaydan kisa bir süre sonra yakalanarak gözaltina alindigi bildirildi.

Kaynak: İHA