Gençler, KAYMEK'in Hazirlik Kurslarindan Memnun
Kayseri Büyüksehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S. (KAYMEK), egitim alaninda yaptigi yeniliklerinden biri olan KPSS Lisans Hazirlik Kurslari’na yogun katilim devam ediyor. Sinava hazirlanan gençler açilan KPSS Lisans Hazirlik Kurslari’ndan çok memnun olduklarini ifade ettiler.

Burak Yaganoglu ise, “Buraya geldigimiz baya iyi oldu. Verimli oldu bizim içinde. Tabi daha yeni basladi kurs ama. Iyi olacagini düsünüyorum açikçasi. Herkes kursa para veremiyor. Yani açikçasi bizim içinde çok iyi oldu” seklinde konustu.
KAYMEK’e tesekkür eden Gül Özdilek de, “Daha öncesinde KPSS’ye kendim çalisiyordum. Hocalarla hiç çalismamistim. Benim için çok avantajli oldu. Insallah bu yil hocalarimda sag olsun onlarin destegi ve benim çabamla olacagini düsünüyorum. Tesekkür ederim KAYMEK’e” dedi.
Zeynep Aslan ise KAYMEK egitimcilerinin çok iyi oldugunu belirterek, söyle konustu;
“Gündüzleri özel bir sektörde çalisiyorum. Aksamlari böyle bir imkân sundugu için Büyüksehir Belediye’mize tesekkür ediyorum. Hocalarimiz çok iyi. Severek geliyorum. Çok güzel seyler ögreniyoruz. Faydali olacagini düsünüyorum.”
www.kaymekonline.com internet adresi üzerinden kayitlari alinan KPSS kursu, KAYMEK Erciyes, KAYMEK Kösk ve KAYMEK TOKI Tesisleri’nde ücretsiz sekilde yüz yüze egitim seklinde planlandi. KAYMEK, böylelikle vatandaslardan gelen yogun talep üzerine bir ilke daha imza atmis oldu.
