Kayseri Ticaret Odasi (KTO) Baskani Ömer Gülsoy, Meclis Baskani Cengiz Hakan Arslan ve yönetimini belediyede agirlayan Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, Kayseri’nin ticaret ve ekonomisi için isbirligi içinde uyumla çalisacaklarini söyledi.

Kayseri’nin hem üretim hem de ticaret merkezi oldugunu hatirlatan Baskan Dr. Palancioglu; "Hem üretmek hem de ticaretini yapmak Kayseri ve Kayserililer için bir kazançtir. Sehrimizi kalkindirmak, daha iyi noktalara getirmek için birlik ve beraberlik içinde uyumla çalisiyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak yeni semtler ve yerlesim anlamlari ile aslinda ticaret hacmini artiriyoruz. Serbest Bölgemizde Kayseri sanayisi ve ticareti için önemli çalismalar yapiyoruz. Esnaf siteleri insa ediyoruz. Ticaret merkezlerine alternatif yollar açiyoruz. Özellikle yeni yaptigimiz Çarsi Melikgazi Projemiz ile esnafimiza destek olarak, Kayseri’de ticaretin canlanmasini amaçliyoruz. Çünkü Kayseri’miz her zaman kazanan ve kazandiran bir sehirdir. Ortak akilla çalisarak, kurumlar arasi iliskileri güçlendirerek, birlikte Kayserimizin gelisimine katki sagliyoruz. Yine ayni gayretle sehrimizin ekonomisi ve ticaretinin gelismesi için çalismaya devam edecegiz. Uyum içerisinde elimizden ne geliyorsa yapacagiz. Allah birligimizi bozmasin. Bu çerçevede degerli baskanlarimizi tebrik ediyor, degerli yönetime ve kendilerine basarilar diliyorum" dedi.
KTO Baskani Ömer Gülsoy ise Baskan Dr. Palancioglu’na misafirperverliginden, KTO’ya ve Kayseri ticareti ve ekonomi hayatina desteklerinden dolayi tesekkür etti.