MHP Lideri Bahçeli Samsun'da Bölge Mitingi Yapacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Il Baskani Abdullah Karapiçak, MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin 20 Kasim Pazar günü Samsun Cumhuriyet Meydani’nda yapacagi mitinge tüm halki davet etti.

MHP Lideri Bahçeli Samsun'da Bölge Mitingi Yapacak
MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli, 20 Kasim 2022 Pazar günü Cumhuriyet Meydani’nda saat 15.00’te “2023’e Dogru: Aday Belli, Karar Net” temali miting yapacak. Giresun, Kastamonu, Ordu, Sinop il teskilatlarinin da katilimiyla yapilacak miting öncesi Baskan Abdullah Karapiçak, Samsun Büyüksehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesisleri’nde basin açiklamasinda bulunarak tüm halki açik hava toplantisina davet etti.

Açik hava toplantisina tüm halkin davetli oldugunu ifade eden Baskan Abdullah Karapiçak, “Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet’in 100’üncü yil dönümü olan 2023’te yapilacak cumhurbaskani ve milletvekili genel seçimlerine bütün imkân ve inanciyla hazirlanmaktadir. Bu çerçevede 20 Kasim 2022 Pazar günü Samsun ilimiz merkez olmak suretiyle Giresun, Kastamonu, Ordu, Sinop il teskilatlarimizin ve aziz vatandaslarimizin katilimiyla ‘2023’e Dogru: Aday Belli, Karar Net’ temali açik hava toplantimiz dört basi mamur istirakleriyle gerçeklestirilecektir. Türkiye 2023 yilinda iki büyük siyasi ve tarihi süreci yasayacaktir. Ilki, cumhurbaskani ve 28’inci dönem milletvekili genel seçimleridir. Ikincisi de Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yil dönümüdür. Samsun olarak bize düsen görev Milliyetçi Hareket Partisi’ni 2023 yilina hazirlayarak sandiga gitmek ve sandiga, Samsun’a ve dolayisiyla Türkiye’ye sahip çikmaktir. 20 Kasim 2022 Pazar günü Cumhuriyet Meydani’nda saat 15.00’te Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli’nin katilimiyla düzenlenecek olan açik hava toplantisi için tüm il ve ilçe teskilatlarimizla, ülkü ocaklari il baskanimiz ve dolaysiyla ilçe ocak baskanlarimizla, ülkücü kuruluslarimizla komsu illerimizden katilacak olan Giresun, Kastamonu, Ordu, Sinop il teskilatlarimizla hazirliklarimizi tamamladik” dedi.



“Samsun, Cumhur Ittifaki’nin kalesi olacaktir”

Anketlerin gerçegi yansitmadigini da kaydeden Karapiçak, “Bazi parali anketler ile MHP zayif gösterilmeye çalisiliyor. MHP’nin seçim totosunu bu güne kadar hiçbir anket sirketi tutturamadi. 10 gösteriler 15 çikti. Hep gösterdiklerinden fazla çikti. Samsun’da da orani tutturamadilar. MHP ve Cumhur Ittifaki‘nin kalesi Samsun olacaktir. Pandemi sonrasi toplantilara basladik. Gözlemlerimiz ve sonuç hakli oldugumuzu gösterecek” diye konustu.

Kaynak: İHA