'Genç Bakis' Projesinin Bilgisayar Sinifi Hizmete Açildi
Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan hazirlanan ve 224 belediye, 262 farkli proje arasinda Türkiye Belediyeler Birligi tarafindan 500 bin TL destek almaya hak kazanan ‘Genç Bakis Projesi’ çerçevesinde, Atatürk Gençlik Merkezi’nde bilgisayar sinifinin açilisi gerçeklestirildi.

Türkiye Belediyeler Birligi ile Gençlik ve Spor Bakanligi isbirliginde düzenlenen ‘Genç Dostu Sehirler Kongre ve Sergisi’nde Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün, ödülü Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in elinden aldigini hatirlatan Genel Sekreter Yardimcisi Funda Solak, 224 belediye, 262 farkli proje arasindan Manisa Büyüksehir Belediyesinin projesinin ödüle layik görüldügünü vurguladi. Solak, açilan sinifta gençlere robotik, fen bilimleri, astroloji gibi konularda egitimler ve danismanlik hizmeti verilecegini söyledi.
Açilis kurdelesinin kesilmesinin ardindan sinifta incelemelerde bulunan Solak, Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskani Firat Özcan ve yetkililerden bilgi aldi.
