Akhisar'da Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 1 Tutuklama

Manisa’nin Akhisar ilçesinde jandarma ekiplerinin bir eve düzenledigi operasyonda çok sayida uyusturucu hap ve metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltina alinan 3 kisiden 1’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Akhisar'da Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 1 Tutuklama
Akhisar Ilçe Jandarma Komutanliginca yapilan istihbarat çalismalar neticesinde; R.T. (35), S.S. (27), M.F. (21) isimli sahislarin ikametlerinde uyusturucu veya uyarici madde temin ettikleri, bulundurduklari ve kullandiklarinin tespit edilmesi üzerine, Akhisar Cumhuriyet Bassavciliginin karariyla Akhisar Ilçe Jandarma Komutanligi asayis ekipleri ve JASAT ekiplerince söz konusu eve operasyon düzenlendi.

Gerçeklestirilen operasyonda 70 gram metamfetamin, uyusturucu madde niteliginde kullanilan 100 adet hap, uyusturucu veya uyarici madde kullanma amaçli 4 adet payp ve 7 adet bong, 1 adet laptop ve 3 adet cep telefonu ele geçirildi. Operasyonda R.T, S.S ve M.F yakalandi. Akhisar Cumhuriyet Savciliginca süpheliler hakkinda ‘Uyusturucu veya Uyarici Madde Ticareti Yapma veya Saglama’ suçundan adli islem baslatildi. Akhisar Sulh Ceza Hakimligi tarafindan S.S ve M.F isimli sahislar adli kontrol sarti ile serbest birakilirken, R.T isimli sahis ise tutuklanarak Akhisar T Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumuna teslim edildi.
Kaynak: İHA