Kampüste Uyuyan Genç Yaninda Ayi Görünce Donakaldi

Meksika’da bir üniversite kampüsünde bankta uyuklayan genç kiz, yanina kadar gelen ayiyi görünce donakaldi. Gözlerini eliyle kapatan genç kiz, hareketsiz kalarak ayinin kendisinden uzaklasmasini bekledi.

Meksika’nin kuzeyindeki Nuevo Leon eyaletinde bulunan Nuevo Leon Özerk Üniversitesi’nde (UANL) bankta uyuklayan genç kiz hayatinin sokunu yasadi. Genç kiz, gözlerini açtiginda yaninda ayiyla karsilasti. Ayiyi görünce donakalan genç kiz, gözlerini eliyle kapatarak hareketsiz sekilde ayinin kendisinden uzaklasmasini bekledi. Baska bir ögrenci tarafindan kaydedilen o anlarda, ayinin kiza aldirmadan yoluna devam ettigi görüldü.

Nuevo Leon eyaletinde ayilarin yerlesim yerlerinde görülmesi olayi çok sik yasaniyor. Yetkililer güvenlik sebebiyle vatandaslari ayilara yaklasmama konusunda uyarirken, fotograf çekme ve yiyecek verme gibi eylemlerden de kaçinmalarini tavsiye ediyor.

Geçtigimiz 25 Ekim’de yine Nuevo Leon Özerk Üniversitesi’nde yasanan olayda kampüse giren bir ayi, ögrencinin çantasini çalarak kaçmisti.
Kaynak: İHA