Karabük Is Insanlari Dernegi Ilk Istisare Toplantisi Gerçeklestirdi

Istanbul’da kurulacak olan Karabük Is Insanlari Dernegi, kurulus öncesi ilk istisare toplantisini gerçeklestirdi.

Karabük Is Insanlari Dernegi Ilk Istisare Toplantisi Gerçeklestirdi
Atasehirde bulunan bir otelde kahvalti programina katilan 40 is insani kurulacak olan dernekle ilgili istisarelerde bulundu.

Çetin Ipek baskanliginda yapilan toplantida dernek kurulumu ile ilgili karar verildi ve Istisare Komitesi belirlendi.

Istanbul, Gebze ve Kocaeli’de ticari faaliyetlerini sürdüren katilimcilara konusma yapan Ipek, kurulacak dernegin vizyonunu ve misyonu hakkinda bilgilendirme yapti.

Istanbul’da ve diger illerde yasayan is insanlarinin Karabük’te özgül agirligini saglamak amaciyla, Karabük’e ve Karabüklülere katma deger saglamayi hedefleyen bu organizasyonda amaçlarindan bahseden Ipek, kurulacak dernegin her kesimden is insanini kucaklayarak, birlik ve beraberligi pekistirecegine dikkat çekti.

Ipek, kurulum asamasinda olan dernegin Ankara, Bursa, Antalya gibi Türkiye’nin diger illerinde bulunan is insanlarini da tek çati altinda toplayacak derecede bir yapilanma yürüttügünü ifade etti.

Ipek, amaçlarinin Türkiye’nin ve Karabük’ün ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda kalkinmasinda daha fazla aktif rol almalarini saglamak, üyelerin yurt içinde ve yurt disinda yatirimlarda bulunabilmelerine olanak saglayacak sekilde bilgi aktarimi ve is baglantisi kurmalarina yönelik temaslar gerçeklestirebilmeleri için gerekli kosullari olusturmak oldugunu ve bu sayede ikili ticari iliskilerin gelistirilmesi oldugunu aktardi.

Aralik ayinin ortalari gibi tüzügün hazirlanip lansman programi gerçeklestirmeyi hedefleyen Karabük Is Insanlari dernegi kendi sektörlerinde basarili bir çok isimi bir araya getirmeyi basardi.

Dokunamadigi ve ulasamadigimiz bir çok is insani oldugunu bildigini belirten Çetin Ipek, "Kisa zamanda bir çoguna dokunup, istisarelerde bulunup bu organizasyonun vizyonunu daha da gelismenin derdindeyiz. Gün yüzüne çikmamis bir çok basarili is insanimiz var. Bürokraside bir çok Karabüklü var. Hepsini kapsayan ve kucaklayan bu olusumda unuttugumuz, ulasamadigimiz, bilmedigimiz bir çok degerli ismi de aramiza alarak çatimizi büyütecegiz. Hedefimiz, Karabükümüz degeri olan bu is insanlarinin ve bürokratlarimizin belirlenen misyon ve vizyon dahilinde bir arada olmalaridir. Üst düzey bir yönetim anlayisi ile çiktigimiz bu yolda tüm kesimden is insanimizi kucaklayip, katma deger saglanan bir ortamda güç birlikteligi yapmaktir. Karabük’ün tüm degerlerinin bu organizasyona sahip çikmasi en büyük temennimdir. Ilk istisare toplantimiz 40 degerli is insaniyla gerçeklesti" dedi.

Çok farkli sektörlerden katilimcilar oldugunu vurgulayan Ipek, "Içlerinde üst düzey yönetici, metal ürünleri, Demir Çelik sektörü, otomotiv, finans, sigortaci, insaat, egitim kurumu, hijyen ve saglik sektörü, avukatlar gibi degisik is kolundan olan katilimcilar vardi. Katilimcilarin tavsiye ettikleri diger is insanlarimiz ile ve bu toplantiya mazeretlerinden dolayi katilamayan diger is insanlarimizla 10 gün içinde yaklasik 30 kisilik ayri bir istisare toplantisi yapmayi planliyoruz" seklinde konustu.

Baslangiçta 70 degerli is insanin bir arada olacagini belirten Ipek, "Bu toplantilar sonucunda, yönetimi ve icra heyetini belirleyip Aralik ayinin ortalari gibi büyük bir sunumla tüm hemserilerimizle kucaklasmayi hedefliyoruz. Buradan bir kere daha söylemek isterim. Ulasamadigimiz is insanlarimizi, bu organizasyona katma deger saglayacak tüm hemserilerimizi bu olusuma davet ediyorum. Bu olusumda desteklerini esirgemeyen tüm dernek baskanlarimiza da ayrica tesekkürü borç bilirim" ifadeleri kullandi.
Kaynak: İHA