Emre Aydin Açiklamasi Umutlu Olmadigim Bir Sarkiydi

Türk pop müziginin sevilen ismi Emre Aydin, geçtigimiz aksam Bursa’da sahne aldi. Geçmisten günümüze sevilen sarkilarini seslendiren Aydin, ‘Afilli Yalnizlik’ sarkisinin hikayesinden bahsederken ‘Umudum olmayan bu sarki aslinda bir sürü alternatif müzik dinleyicisiyle bulusmama tanismama vesile oldu.’ dedi.

Emre Aydin Açiklamasi Umutlu Olmadigim Bir Sarkiydi
Türk pop müziginin önemli isimlerinden Emre Aydin, Bursa’da sahne aldi. Birbirinden güzel sarkilarini Bursalilar için seslendiren Aydin’in Bursa dinleyicisi sarkilarina eslik etti.

‘Kim Dokunduysa O’na Git’ sarkisi ile sevenlerini selamlayan Aydin, ’Hosçakal’, ’Beni vurup yerde birakma’ gibi klasiklesmis sarkilarini söyleyen Aydin, Baris Manço’nun ’Anliyorsun degil mi?’ ve Mazhar Fuat Özkan’in ’Sakin Gelme’ gibi parçalarini da seslendirdi.

Umutlu olmadigim sarkiydi

Emre Aydin sarki aralarinda sik sik Bursali sevenleriyle sohbet etmeyi ihmal etmedi. ‘Afilli Yalnizlik’ sarkisinin hikayesinden bahseden Aydin; ‘Yazildigi tarih daha da eskiydi. Ben üniversitede ekonomi okurken ‘bir gün müzik yaparim’ umuduyla bir seyler karaliyorum kenara ayirirken müzik yapip yapmayacagim da belli degil. Çok da umudum olan sarkilardan bir tanesi degildi ki albüm yapmanin single çikarmak bugünkü gibi kolay degildi. Plak sirketine ihtiyacimiz var, Istanbul’da yasiyor olmaniz lazim. Ben Izmir’de ekonomi okuyan bir ögrenciyim. Umudum olmayan bu sarki aslinda bir sürü alternatif müzik dinleyicisiyle bulusmama tanismama vesile oldu. Hatirliyorsunuzdur, o dönemlerde radyoda çok çalmisti.’ diyerek ‘Afilli Yalnizlik’ sarkisini seslendirdi.

Bursa’da adeta hüzünlü bir gece yasatan ünlü sanatçi, konser sonunda Bursalilara tesekkür etti.
Kaynak: İHA