Büyükçekmece'de Pencereden Düsen Köpegi Havada Yakaladi

Büyükçekmece’de veterinerden kedisini teslim almak için evden çikan kadin, balkona çikan yavru köpegini yere düsmek üzereyken son anda havada yakaladi. Yasanan o anlar güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Büyükçekmece'de Pencereden Düsen Köpegi Havada Yakaladi
Olay, Ekinoba Mahallesi’nde bir sitede meydana geldi. Veterinerden gelen kedisini teslim almak için asagiya inen kadinin Pekinez cinsi Lia isimli yavru köpegi cama çikti. Komsusunun uyarisi ile camda köpegini gören Betül Sen isimli kadin, kisa süreli panigin ardindan birinci kat camindan asagiya düsen köpegini havada yakaladi. Refleks ile köpegi havada yakalayan Sen, hayvanin sakatlanmasini önledi. Yasanan o anlar sitenin güvenlik kamerasina yansidi.

O anlari anlatan Betül Sen, “Camlari kapamayi unutmustum. O benim hatamdir. Asagi indikten sonra köseyi dönecegim sirada komsum seslendi. ‘Betül Hanim, köpeginiz camin kenarina çikmis’ dedi.

Arkami döndügümde köpegin, balkonun kösesine kadar geldigini gördüm. Ne yapacagimi sasirdim ve çok heyecanlandim. Köpegin ayaginin kaydigini gördüm ve bir adim atarak havada kaptim. Düsseydi kesinlikle zarar görürdü. Kedi olsaydi bir sekilde kurtulurdu ama köpegin bir yerine zarar gelirdi” dedi.

Kaynak: İHA