Bursa'da Silah, Sopa Ve Sandalyelerin Kullanildigi Kavga Kamerada

Bursa’da alkollü müsteri ile restoran sahibi arasinda çikan sözlü tartisma kisa sürede silahli kavgaya dönüstü. Alkollü müsterinin bacagindan vuruldugunu ögrenen yakinlari ise restorana gelince sopa ve sandalyeler havada uçustu. O anlar çevredekilerin amatör kamerasina saniye saniye yansidi.

Bursa'da Silah, Sopa Ve Sandalyelerin Kullanildigi Kavga Kamerada
Olay, merkez Osmangazi ilçesine bagli Gençosman Mahallesi Doktor Ahmet Sadik Caddesi üzerinde bulunan bir restoranda yasandi. Iddiaya göre, alkollü olarak restorana giden Yusuf B. kasada duran mekan sahibi Erol E. ile tartismaya basladi.

Tartismanin büyümesiyle Yusuf B., Erol Ö.’yü darp etmeye etti. Yüzünden yaralanan Erol Ö. ise durumu ortagina bildirdi. Restoranda bu kez de Yusuf B., Erol E.’nin ortagi Mustafa A. ile tartisti. Tartismanin kisa sürede büyümesiyle Mustafa A. yaninda bulundurdugu tabanca ile Yusuf B.’yi bacagindan vurdu. Durumu ögrenen Yusuf B.’nin yakinlari hemen olay yerine gelerek sopa ve sandalyelerle restoranin camlarini yerle bir etti. O anlar vatandaslarin kamerasina anbean yansirken, korkulu anlar yasayan çevredekiler durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken, saglik görevlileri ise yaraliyi Çekirge Devlet Hastanesine sevk etti.

Hastaneye kaldirilan Yusuf B.’nin durumunun iyi oldugu ögrenilirken, polis olaya karisan süphelileri gözaltina aldi.
Kaynak: İHA