SOK Marketler'in Magaza Sayisi 10 Bini Asti

2022 yilinin ilk 9 ayinda 894 yeni magaza açan SOK Marketler’in toplam magaza sayisi 10 bin 141 oldu.

SOK Marketler'in Magaza Sayisi 10 Bini Asti
SOK Marketler 2022 yili üçüncü çeyrek finansal sonuçlarini Kamuyu Aydinlatma Platformu’na (KAP) açikladi.

Buna göre 2022’nin Temmuz, Agustos ve Eylül aylarinda 283 olmak üzere 9 ayda 894 yeni magaza daha açan SOK Marketler’in toplam magaza sayisi 10 bin 141’e ulasti. SOK Marketler’in cirosu ise 2022 yilinin ilk 9 ayinda geçen yilin ayni dönemine göre yüzde 99 artarak 40,6 milyar TL oldu.

“Yeni yatirimlarimizla basarili bir dönemi daha geride biraktik”

Finansal anlamda basarili bir dönemi daha geride biraktiklarini belirten SOK Marketler CEO’su Ugur Demirel, üçüncü çeyrek sonuçlarina yönelik degerlendirmesinde sunlari kaydetti:

“Güvenilir ve kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla müsterilerine sunan SOK Marketler olarak 10 bininci magazamizi açmis olmanin gururunu yasiyoruz. Ayrica ilk 9 ayda Van, Nevsehir, Aydin, Malatya, Bandirma ve Çatalca’da olmak üzere 6 yeni depo daha açarak hizmet agimizi genislettik. Bunun yaninda, müsterilerimize en iyi alisveris deneyimini sunmak için e-ticaret ve dijitallesmeye büyük önem veriyoruz. Müsterilerimizin büyük ilgi gösterdigi online ticaret uygulamamiz Cepte SOK ile online alisverisi tercih eden müsterilerimize market fiyatlariyla eve ücretsiz teslimat hizmeti sunuyoruz. Türkiye’nin dört bir yaninda sürdürdügümüz yatirimlarimiz ve mümkün olan en uygun seviyede tuttugumuz fiyatlarimizla hem müsterilerimiz hem de ülke ekonomisine katki sagliyoruz. Son çeyrekte de müsterilerimize kesintisiz ve kaliteli hizmet sunmaya, yatirim ve istihdamimizi artirmaya devam ederek 2022’yi gurur verici finansal rakamlarla tamamlamayi hedefliyoruz”.
Kaynak: İHA