Büyüksehir'in 'Acil Müdahale' Tekneleri Göreve Basladi
Mugla Büyüksehir Belediyesi kiyi tesislerinde ve denizlerde olusabilecek her türlü olumsuzluklara hizli ve etkili sekilde müdahale etmek için 3 farkli boy ve tipte acil müdahale teknesi aldi.

Büyüksehir Belediyesi tarafindan alinan üç adet çok amaçli acil müdahale teknesi deniz yanginlarina ilk müdahale, personel ve yarali nakli, denizde kontrol görevi ve deniz yüzeyi temizligi yapacak. Üç adet çok amaçli acil müdahale teknesi Fethiye, Bodrum ve Marmaris limanlarinda göreve basladi.
Deniz yüzeyi temizligi yapacak
Mugla Büyüksehir Belediyesi tarafindan son olarak alinan Fethiye Limaninda göreve baslayan 4.50 metre eninde, 9.80 metre uzunlunda olan çok amaçli acil müdahale teknesinde, deniz yüzeyi temizligi için konveyör sistemi bulunuyor. Ayrica teknenin üzerinde vinç sistemi de yer alirken birçok farkli duruma müdahale yetenegi bulunuyor.
