Vali Kizilkaya, Bayrak Törenine Katildi

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kizilkaya, Bilecik Mesleki Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bayrak törenine katildi.

Vali Kizilkaya, Bayrak Törenine Katildi
Her hafta okulda bayrak törenine katilarak ögrencilerle Istiklal Marsi’ni okumayi planladigini belirten, Vali Kizilkaya, bu hafta Bilecik Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki törene Il Milli Egitim Müdürü Mustafa Sami Akyol ile birlikte katildi.

Bayrak töreninden önce kisa bir konusma yapan Vali Kizilkaya, "Meslek liseleri toplumun nitelikli eleman ihtiyacini karsilayan okullardir. Sanayide ve hizmet sektöründe ara eleman ihtiyaci oldukça fazla. Bu tür okullar mezun ettikleri ögrenciler ile bu ihtiyaci karsilamalidir. Hepinize basarili bir egitim ögretim yili diliyorum" dedi

Ögrencilerle birlikte Istiklal Marsi’ni okuyan Vali Kizilkaya, daha sonra okul idarecileri ve ögretmenlerle görüserek okulun fiziki yapisi ve egitim ögretim çalismalari hakkinda bilgi aldi. Parlak bir gelecege hazirlanan gençlerin daima yanlarinda olduklarini ifade eden Vali Kizilkaya, basarilar diledi.
Kaynak: İHA