Minik Ögrencilerden Akranlarina Anlamli Hediye

Van’in Edremit ilçesindeki Sehit Jandarma Yarbay Yusuf Turgut Ilkokulu 4/B sinifi ögrencileri, “Kardes Okul” projesi bünyesinde Erdemkent Ilkokulu 4/B sinifinda okuyan akranlarina kitap hediye etti.

Minik Ögrencilerden Akranlarina Anlamli Hediye
Sehit Jandarma Yarbay Yusuf Turgut Ilkokulu 4/B sinifi ögrencileri, Erdemkent Ilkokulu 4/B sinifinda egitim ögretim gören ögrencileri ziyaret etti. Tanisma, kaynasma ve hediye takdiminde bulunan minik ögrenciler, anlamli bir gün geçirdi.

Sehit Jandarma Yarbay Yusuf Turgut Ilkokulu 4/B sinif ögretmeni Zelal Ceberut, ögrencileriyle beraber daha önce ‘kardes okul’ olarak seçtikleri Erdemkent Ilkokulunu ziyaret ettiklerini belirterek, “Burada ögrencilerimizin yeni arkadasliklar ve dostluklar kurmasina yardimci olmak istedik. Ögrencilerimiz yanlarinda getirdikleri kitaplari kardes okulunda tanistiklari arkadaslarina hediye ettiler. Miniklerimiz için gelecege yönelik örnek bir davranis oldu. Erdemkent Ilkokulu 4/B sinifi ögretmenimiz Aysude Dülger ve okul yönetimine bizleri misafir etikleri için tesekkür ediyoruz” dedi.

Buradan ayrilan Sehit Jandarma Yarbay Yusuf Turgut Ilkokulu 4/B sinifi ögrencileri, Nur Tatar Spor Salonuna geçerek okçuluk ve hentbol sporu hakkinda Müslüm Karaboga ve Emre Erdogdu’dan bilgiler aldi.
Kaynak: İHA