Fatih'teki Cesedi Parçalanan Kisinin Katil Zanlisindan Kan Donduran Ifade

Fatih’teki cesedi parçalara ayrilmis halde bulunan kisinin katil zanlisi yakalandi. Zanli ifadesinde, cesedi parçalara ayirdigini itiraf etti. Süpheli emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.

Fatih'teki Cesedi Parçalanan Kisinin Katil Zanlisindan Kan Donduran Ifade
Fatih’te dün bir binanin bodrum katinda parçalara ayrilmis halde erkek cesedi bulunmus, incelemeler sonucunda cesedin 25 Ekim’den bu yana kayip olan Celal Han’a (65) ait oldugu ortaya çikmisti. Gayrettepe Asayis Sube Müdürlügü Kayip Sahislar Büro Amirligi ekipleri, olayin ardindan çalisma baslatti.

Güvenlik kamerasi görüntüleriyle süpheliyi yakalandi

Kayip Sahislar Büro Amirligine bagli ekipler, ilk olarak Celal Han’in Sariyer’deki evinde inceleme yapti. Ekipler, ev ve çevresindeki güvenlik kamerasi görüntülerini takip ederek Celal Han’in Fatih’e gittigini belirledi. Fatih’teki kamera görüntülerinin detayli bir sekilde incelenmesinin ardindan Celal Han’in bir eve girdigi, onun hemen arkasindan bir baska kisinin arkasindan geldigi görüldü.

Ekipler, bu kisinin Sitrak K. (78) isimli sahis oldugunu belirledikten sonra sahsi gözaltina alarak Gayrettepe Asayis Sube Müdürlügüne götürdü.

Cesedi parçalara ayirdigini itiraf etti

Emniyette ifadesi alinan Sitrak K., Celal Han ile daha önceden tanistiklarini, olay günü binanin deposunda kendisi ile tartistigini ve sonrasinda Celal Han’in kalp krizi geçirdigini söyledi.

Sitrak K. ifadesinin devaminda, kalp krizi geçirince telasa kapildigini ve cesetten kurtulmak için parçalara ayirdigini itiraf etti. Celal Han’i öldürdügünü itiraf eden zanli Sitrak K., emniyetteki islemlerinin tamamlanmasinin ardindan adliyeye sevk edildi.

Celal Han’in öldürülmeden önceki son görüntüsü kamerada

Öte yandan güvenlik kamerasina yansiyan görüntülerde, Celal Han’in yolda yürüdügü, bir süre sonra Sitrak K.’nin de yanina geldigi ve birlikte yürümeye devam ettikleri görüldü.

Bir baska görüntüde ise, Sitrak K.’nin tek basina yolda yürüdügü anlar kameralara yansidi.
Kaynak: İHA