Bünyan'da Mini Terminal Ve Kapali Pazar Yerinde Inceleme

Bünyan Belediye Baskani Özkan Altun, Kayseri Büyüksehir Belediyesinin yapimini üstlendigi, Bünyan Belediyesi tarafindan yerinin saglandigi ve altyapi hazirliklarinin tamamlandigi çalismalarinda sona gelinen Kapali Pazar Yeri ve Mini Terminali yerinde inceleyerek gelinen son durumu degerlendirdi. Baskan Altun, incelemeler sirasinda yemege davet eden esnaflarin da davetini geri çevirmeyerek kendilerine eslik etti.

Bünyan'da Mini Terminal Ve Kapali Pazar Yerinde Inceleme
Çalismalari Bünyan Belediye Baskani Özkan Altun ve Bünyan Belediyesi ekipleri tarafindan yakindan takip edilen pazar yerinin çatisinin da kapatilmasi ile projenin ana hatlari ortaya çikti.

Devam eden çalismalari yerinde inceleyen Baskan Altun, incelemeler sonrasi yaptigi açiklamada, ’’Mini Terminalimizin içerisinde ve kapali pazar alaninin dis cephesinde hassasiyet ve detayli isçilik gerektiren çalismalar yapilmasi ve çevre düzenlemesinin tamamlanmasinin ardindan yakin zamanda iki projemizi halkimizin hizmetine sunacagiz. Hemsehrilerimize uzun yillar hizmet verecek bu iki degerli projede bizlere büyük katki ve destek veren Kayseri Büyüksehir Belediye Baskanimiz Memduh Büyükkiliç’a tesekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA