Baskan Palancioglu, Germir'deki Ögrenci Yurdu Insaatini Inceledi

Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, Germir Mahallesi’nde mülkiyeti belediyeye ait olan arsa üzerine hayirsever is birligi ile yapilan ‘Hâce Musa Topbas Erciyes Anadolu Imam-Hatip Lisesi Ögrenci Yurdu’nda incelemelerde bulundu.

Baskan Palancioglu, Germir'deki Ögrenci Yurdu Insaatini Inceledi
Bir konuda degil, her konuda olabildigince Melikgazi ilçesi için katki sunmaya devam ettiklerini söyleyen Baskan Dr. Palancioglu, “Kayseri’nin en önemli okullarindan bir tanesi olan Erciyes Imam Hatip Lisesi’ne güzel bir yurt yapildi. Mülkiyeti belediyemize ait arsa üzerinde ’Hace Musa Topbas Erciyes Anadolu Imam-Hatip Lisesi Ögrenci Yurdu’ 4 katli olarak yapildi. Gençlerimize, çocuklarimiza yapacagimiz her yatirim çok önemli. Yapilan bu hayirla birlikte özellikle çevre illerden gelecek basarili genç kardeslerimiz burada güvenli bir sekilde yatili kalabilecek. 4 bin 260 metrekarelik kapali alana sahip yurdun giris katinda konferans salonu, yemekhane, idari birimler ile 2 adet engelli ögrenciler için yatak odasi bulunmakta. 1, 2 ve 3. katlarinda yatak birimleri yer alirken, son katta etüt merkezi yer aliyor. Egitim alaninda Melikgazi’mize projeler kazandirmaya devam ediyoruz. Hizla devam eden çalismalarimizin tamamlanmasiyla güzel ilçemize bir eser daha kazandirarak, ögrencilerimizin istifadesine sunacagiz. Hayirseverimiz Yusuf Silay Bey’e egitime olan katkilari için tesekkür ederim. Sehrimize ve Melikgazi’mize hayirli olsun” dedi.

Baskan Dr. Palancioglu, ayrica Erciyes Anadolu Imam-Hatip Lisesi’nin yesil alan ve çevre düzenlemesini yaparak okula birde futbol sahasi yapacaklarini da söyledi.

Kaynak: İHA