Baskan Demirtas Kitap Okuma Etkinligine Destek Verdi

Zonguldak’in Eregli ilçesine bagli Gülüç Belediye Baskani Gökhan M. Demirtas, Vesile Dikmen Ilkokulu’nun düzenledigi ‘Çocugumla Beraber Okuyoruz’ etkinligine katilarak kitap okudu.

Baskan Demirtas Kitap Okuma Etkinligine Destek Verdi
Gülüç Belediye Baskani Gökhan M. Demirtas Gülüç Vesile Dikmen Ilkokulu’nda düzenlenen ‘Çocugumla beraber okuyorum’ kitap okuma etkinligine katildi.

Okul Müdürü Burak Turgut ve ögrencilerle birlikte kitap okuyan Demirtas, okuma aliskanligi kazanan çocuklarin hayatta daha basarili olacaklarini savundu. Kitap okumanin önemine deginen Demirtas “Vesile Dikmen Ilkokulu’nun düzenledigi ‘Çocugumla Beraber Okuyoruz’ etkinligi çerçevesinde gençlerimiz ve vatandaslarimiz arasinda, kitap okuma aliskanligi farkindaligini olusturmak amaciyla Okul Müdürümüz Burak Turgut, ögretmenlerimiz Sema Nur Tetik, Yasin Gülsoy ve çocuklarimiz ile birlikte kitap okuma etkinligine katilim sagladik. Kitap okumak özellikle çocuklarimizin bilgi birikimini artirmasi açisindan büyük önem tasiyor. Çocuklarimizin özellikle bu çagda bilgisayar ve telefonlardan uzak tutup kitap okuduklarinda hayatta daha basarili bireyler olacaktir. Bu anlamda okul yöneticilerimiz, okul aile birligi ve ögretmenlerimizi kutluyorum. Tüm ögrencilerimize de daha fazla kitap okumalari tavsiyesinde bulunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA