Judo Antrenörü Sükrü Öztürk Hayatini Kaybetti

Judo Milli Takim Antrenörü 52 yasindaki Sükrü Öztürk, antrenman sirasinda fenalasip hayatini kaybetti.

Judo Antrenörü Sükrü Öztürk Hayatini Kaybetti
Sakarya’da antrenman sirasinda fenalasan judo antrenörü Sükrü Öztürk, hastaneye kaldirildi. Beyninde pihti atmasi sonucu tikaniklik olustugu belirlenirken, yogun bakimda tedavi altina alindi. Ancak Öztürk, tüm müdahalelere ragmen hayata gözlerini yumdu. Öztürk’ün cenazesi, ögle vakti kilinan cenaze namazinin ardindan Emirdag Mezarligi’nda topraga verildi.

Türkiye Judo eski Federasyonu Baskani Prof. Dr. Ibrahim Öztek, aldiklari aci haberden dolayi oldukça üzgün olduklarini belirterek, "Federasyonumuzun birçok kurulunda yillar yili yaptigi hizmetlerle, sevgi dolu, sevecen, saygili, asil ruhlu, kimseyi incitmeyen bir yapisi ile gönüllerde taht kurmus bir kardesimizdi. Judo sporuna verdigi hizmetler yani sira, kuras ve Aba güresi sporlarinda da büyük hizmetleri oldu. Sakarya ilimizde binlerce sporcu ve sampiyonlar yetistirdi. Bu büyük degerimiz maalesef gözle görülmeyecek küçüklükte bir beyin embolisi (pihtisi) nedeniyle bugün sabaha karsi hayata veda etti. Allah rahmet eylesin. Kederli ailesinin, sevdiklerinin ve camiamizin basi sag olsun. Yeri zor doldurulur. Mekani cennet olsun" dedi.

Dünya uyusturucuyla Mücadele Eden sporcular Federasyonu Genel Baskani Sayin Muzaffer Ilicak da, Sükrü Öztürk için bassagligi mesaji yayinlayarak "Kederli ailesinin ve sevenlerinin basi sag olsun. Allah mekanini cennet eylesin" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA