Yol Kavgasinda Tartistigi Eglence Mekani Sahibini Vuran Süpheli Tutuklandi

Usak’ta yol verme kavgasindan kaynakli tartistigi bir eglence mekani sahibini vuran süpheli, çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Olay, geçtigimiz günlerde Usak’ta merkeze bagli Dikilitas Mahallesi 1.Dut sokak üzerinde meydana geldi. Iddialara göre otomobiliyle seyir halinde olan bir eglence mekani sahibi olan Y.K., trafikte seyir halindeyken Serkan D. ile henüz bilinmeyen bir tartismaya girdi. Tartismanin ardindan silahina davranan Serkan D.,, Y.K.’ya çok defa ates açti. Vücudunun çesitli yerlerinden yaralanan Y.K., kendi imkanlariyla özel bir hastaneye giderken buradaki ilk tedavisinin ardindan önce Usak Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne, sonrasinda ise Afyonkarahisar Saglik Bilimleri Üniversite Hastanesi’ne sevk edildi. Y.K.’nin saglik durumunun kritik oldugu ve olayla ilgili sorusturmanin sürdügü ögrenildi. Olayin ardindan kaçan Serkan D’nin yakalanmasi için Usak Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekiplerince arama çalismasi baslatildi.

Süpheli, yapilan çalismalar sonucu merkeze bagli Aybey Mahallesi’ndeki bir evde Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekiplerince kiskivrak yakalanarak gözaltina alindi. Süpheli çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken verdigi ifadesinde de Y.K. ile trafikte yol verme kavgasina girdiklerini, edilen küfürlerin ardindan silahiyla ates ettigini söyledigi ögrenildi.
Kaynak: İHA