Rafadan Tayfa Almanya'da Minik Vatandaslari Bekliyor

TRT Çocuk Kanali’nin en sevilen çizgi film dizilerinden olan Rafadan Tayfa’nin Türkçe Tiyatro oyunu Almanya’daki miniklerle bulusuyor.

Rafadan Tayfa Almanya'da Minik Vatandaslari Bekliyor
TRT Çocuk Kanali’nin en sevilen çizgi film dizilerinden olan Rafadan Tayfa, Türkiye’de oldugu gibi dünyanin dört bir yaninda yasayan minik yastaki vatandaslar tarafindan da ilgiyle takip ediliyor. Rafadan Tayfa basta olmak üzere Türkçe çizgi filmler ayni zamanda yurt disinda yasayan çocuk yastaki vatandaslarin dil ve kültür gelisimlerinde önemli rol oynuyor.

Yurtdisi Türkler ve Akraba Topluluklar Baskanligi (YTB), TRT Çocuk Kanali’nin en sevilen çizgi filmlerinden Rafadan Tayfa’nin kahramanlarini her yil oldugu gibi bu yil da Avrupa’daki minik vatandaslarla bulusturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Rafadan Tayfa’nin Türkçe Tiyatro oyunu bir kez daha YTB destekleriyle Almanya’daki minik vatandaslarin begenisine sunuluyor.

Almanya’nin farkli sehirlerindeki salonlarda tiyatro gösterileri sunacak olan Rafadan Tayfa kahramanlari; Akin, Hayri, Mert, Kamil, Sevim ve Hale minik vatandaslari bekliyor. Miniklerin unutulmaz anlar yasayacagi tiyatro gösterileri ise ücretsiz olarak sergilenecek. Rafadan Tayfa gösterileri için detayli bilgilere ise YTB’nin sosyal medya hesaplarindan ulasiliyor.

Türkçe Tiyatro Rafadan Tayfa gösterimi su tarihlerde minik vatandaslarla bulusacak:

"9 Ekim 2022, Saat: 13.00 -Berlin, 10 Ekim 2022, Saat: 17.00 -Osnabrück, 11 Ekim 2022, Saat: 17.30- Bremen, 12 Ekim 2022, Saat: 16.00 Bremerhaven."
Kaynak: İHA