Fatih'te 2 Kadin, Tekerlekli Sandalyedeki Kadinin Çantasini Çaldi

Istanbul Fatih’te yüzlerini cerrahi maskeyle gizlemeye çalisan iki kadin, tekerlekli sandalyeli kadinin çantasini çalarak kayiplara karisti. Hirsizlik anlari bir isyerinin güvenlik kameralarina yansidi.

Fatih'te 2 Kadin, Tekerlekli Sandalyedeki Kadinin Çantasini Çaldi
Olay, dün Aksemsettin Mahallesi Fevzipasa Caddesi’nde ögle saatlerinde meydana geldi. Iddialara göre, biri tekerlekli sandalyeli olan iki kadin, bir magazanin önünde bekliyordu. Yüzlerini sapka, basörtü ve cerrahi maskeyle gizlemeye çalisan iki süpheli kadin, magazanin önünde duran kadinlarin yanina geldi. Süphelilerden biri, ayakta olan kadinin dikkatini dagitmak için konusmaya basladi.

Diger süpheli ise tekerlekli sandalyede asili duran çantayi çaldi.

Süpheli kadinlar daha sonra cadde üzerinde kendilerini bekleyen otomobile binerek hizla uzaklasti. Magaza önünde bekleyen iki kadin ise kisa süre içerisinde çantanin tekerlekli sandalyede asili olmadigini fark etti. Çantanin çalindigi anlayan kadinlar, otomobilin pesinden kossa da yakalamayi basaramadi.

O anlar güvenlik kamerasina yansidi

Yasanan hirsizlik, bir isyerinin güvenlik kameralarina yansidi. Görüntülerde, biri basörtülü, biri sapkali iki kadin, yüzlerini cerrahi maskeyle gizleyerek magazanin önünde duran kadinlarin yanina yaklasiyor. Süphelilerden biri, ayakta duran kadini oyalarken digeri ise tekerlekli sandalyeden çantayi çaliyor. Süpheliler daha sonra kendilerini bekleyen araca binerek uzaklasiyor.
Kaynak: İHA