Bursa'da Akil Almaz Hirsizlik...Patronunu Bidon Bidon Soydu

Mazot fiyatlarina pespese gelen zamlar Bursa’da bir nakliye firmasinda soför olarak çalisan adamin istahini kabartti. Çalistigi kamyondan sürekli mazot çalip bir depoya istifleyen soför, patronun titiz takibi sonucu yakayi eleverdi. Polisin baskin yaptigi bir depoda çok sayida dolu mazot bidonu ele geçirildi. Babalik yaptigi isçisinin kendisini 300 bin lira zarara ugrattigini belirten patronu, "Iyilik yaptim. Nankörlük gördüm" dedi. Soför ise gözaltina alindi.

Bursa'da Akil Almaz Hirsizlik...Patronunu Bidon Bidon Soydu
Bursa’da özel nakliyat firmasinda yasanan akil almaz hirsizlik görenleri saskina çevirdi.

Olay, merkez Osmangazi Ilçesi Küçükbalikli Mahallesi’nde yasandi. Özel bir isletmeye 2 yil önce soför olarak baslayan A.D (55) firma sahibi H.T.’nin (61) titiz takibi sonrasi çalistigi araçtan mazot çalarken suçüstü yakalandi. Çaldigi mazotu evinin yakinindaki depoya stoklayan ve yaklasik 30 bidon mazotla suçüstü yakalan zanli olay yerine gelen polis ekipleri tarafindan gözaltina alinarak Küçükbalikli Merkez Karokulu’na götürüldü.

Öte yandan yasanan vahim olay sonrasi isyan eden firma sahibi H.T., "6 ayda 300 bin lira zararim oldu. Bu kisiye babalik yaptim. Karsiliginda bana nankörlük yapti’ diyerek sitem etti.
Kaynak: İHA