Polisin 'Dur' Ihtarina Uymayan Araç Kovalamaca Sonucunda Yakalandi

Kadiköy’de içinde 4 kisinin oldugu otomobil, trafik uygulamasi yapan polis ekiplerinden kaçmaya çalisinca kovalamaca sonucu yakalandi. Sahislar gözaltina alindi.

Polisin 'Dur' Ihtarina Uymayan Araç Kovalamaca Sonucunda Yakalandi


Olay Kadiköy Rihtim Caddesinde saat 01.15 sularinda meydana geldi. Polis ekipleri tarafindan yapilan uygulamada, "dur" ihtarina uymayan otomobil sürücüsü kaçmaya basladi.

Olay yerinden kaçan otomobil sürücüsü kisa süreli kovalamacanin ve takibin ardindan kiskivrak yakalandi. Içinde 4 kisinin bulundugu otomobil, Rihtim Caddesinde bulunan taksilere ve park halinde olan motorlara çarparak maddi zarar verdi. Sahislardan biri araçtan inerek taksiye binip kaçmak istemeye çalisinca bekçiler ve polisler tarafindan yakalandi. Araçla devam eden diger sahislar Kadiköy sahilde bulunan yürüyüs yolundaki beton kaldirimlara çarparak durabildi. Çarpmanin ardindan takipte olan polis ekipleri sahislari kiskivrak gözaltina alip karakola götürdü. Otomobilde yapilan aramada bir adet tabanca ve çok sayida uyusturucu madde bulundu. Edinilen bilgiye göre sahislardan birinin cezaevi firarisi oldugu ortaya çikti. Polis kaçan 4 sahsin kimliklerini tespit etmek için sahislari karakola götürürken, otomobil ve çevresinde inceleme yapti. Sahislarin ifadeleri ise sürüyor.
Kaynak: İHA