Edremit Belediyesinden Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti

Van’in Edremit Belediyesi, Edremit Kent Meydani’na Wi-Fi cihazlari yerlestirerek vatandaslara ücretsiz internet hizmeti sunmaya basladi.

Edremit Belediyesinden Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti
Edremitlilerin huzur ve refahi için sosyal belediyecilikten egitime, kültür ve sosyal faaliyetlerinden tarim ve hayvanciliga kadar birçok alanda hizmet veren Edremit Belediyesi, ücretsiz Wi-Fi uygulamasini da baslatti. Sosyal belediyecilik anlaminda ilçe genelindeki birçok noktada vatandasa ücretsiz internet hizmeti vermeyi hedefleyen Edremit Belediyesi, ilk projesini Edremit Kent Meydani’nda hayata geçirdi. Meydanin belirli yerlerine yerlestirilen Wi-Fi cihazlari sayesinde isteyen herkes ücretsiz olarak internetten faydalanabilecek. Van’in en önemli turizm lokomotifleri arasinda yer alan Edremit’e gelen yerli ve yabanci misafirler de ücretsiz internet hizmetinden faydalanabilecek.

Konu ile ilgili açiklamalarda bulunan Edremit Belediye Baskani Ismail Say, “Teknoloji çaginin en temel yapisi olan internet, hayatimizin bir parçasi oldu. Sosyal belediyecilik anlayisimiz dogrultusunda, vatandaslarimiza ücretsiz ve güvenilir internet hizmeti sunmak için ilkini kent meydanimizda hayata geçirdik. Ihtiyaç dogrultusunda farkli noktalarda da bu tür çalismalarimizin devami olacaktir. Internete baglanmak için cep telefonu numaralari ile giris yapilmasi yeterli olacaktir. Vatandaslarimiz ‘Edremit Wifi’ kablosuz internet agina baglanarak kullanmaya baslayacaklardir. Ilçemize, vatandaslarimiza ve gençlerimize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA