Osmaniye'nin Tanitimi Için Kartal'da Yer Fistigi Dagitildi

Kartal’da Osmaniye’yi Tanitma Dernegi’nin Anadolu Yakasi Temsilciligi binasinin açilisinin ardindan Osmaniye’nin marka degeri olan yer fistigi Kartal Meydan’da vatandaslara ikram edildi.

Osmaniye'nin Tanitimi Için Kartal'da Yer Fistigi Dagitildi
Osmaniye’yi Tanitma Dernegi’nce kentin marka degerlerinden birisi olan yer fistiginin tanitilmasi amaciyla Kartal Meydani’nda vatandaslara paketlenmis yer fistiklari dagitildi. Kartal’da Osmaniye’yi Tanitma Dernegi Istanbul Anadolu Yakasi Temsilciligi binasinin açilisinin ardindan Osmaniye’nin marka degerlerinden biri olan yer fistigini tanitma amaciyla Kartal Neyzen Tevfik Meydani’nda düzenlenen etkinlikte vatandaslara yer fistigi hakkinda bilgiler içeren brosürler dagitildi. Dernek tarafindan yer fistigi dagitiminin Kadiköy ve Bakirköy ilçelerinde de devam edecegi ögrenildi.

Açilis sonrasi konusan Osmaniye’yi Tanitma Dernegi Genel Baskani Bahri Çolpan, "Bu bizim hayalimizdi. Ben buraya çok eski yillarda geldim. ’Osmaniyeliyim’ dedigimde kimse bilmiyordu Osmaniye’yi. Ve ben bundan sonra Osmaniye’de bu dernegi kurdum. Osmaniye artik herkesin tanidigi bir kent haline geliyor. Osmaniye fistigi artik Türkiye pazarlarinda talep aliyor. Osmaniye çok güzel bir vilayet. Ama taninma ile ilgili eksikleri var. Biz tanitim elçileri olarak yola çiktik. Osmaniye’yi tanitacagiz, baska yolu yok" dedi.

Osmaniye’yi Tanitma Dernegi Anadolu Yakasi Sube Baskani Mehmet Isbilir ise, "Çok mutluyuz. Ilk defa Osmaniye’nin dernegini açmis olduk. Osmaniye’mizi en güzel sekilde tanitmak için Kartal Meydan’da halkimiza ücretsiz fistik dagitimina baslayacagiz. Herkes için hayirli ugurlu olsun" ifadelerini kullandi.

Osmaniye’yi Tanitma Dernegi Avrupa Yakasi Sube Baskani Dursun Donbaloglu da, "Bugün sevinçliyiz. Istanbul’da yasayan bütün Osmaniyeli hemsehrilerimize katilimlarindan dolayi tesekkür ederiz. Osmaniye’mizin mütevazi insanlariyla bir araya gelmenin keyfini dernegimizin açilisiyla taçlandiriyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA