Mersin'de 'Patron' Ve 'Edis' Ile Unutulmaz Bir Bayram Gecesi Yasandi

İçel Büyüksehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’nin 99. yildönümü dolayisiyla kent genelinde hazirladigi kutlama programlarini, ’Patron’ ve ’Edis’ konserleriyle taçlandirdi.

Mersin'de 'Patron' Ve 'Edis' Ile Unutulmaz Bir Bayram Gecesi Yasandi
Özgecan Aslan Baris Meydani’nda gerçeklesen konsere, İçel Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer de katilarak, İçellilerle bayram coskusunu birlikte yasadi.

29 Ekim coskusunun doyasiya yasandigi etkinlikte önce ’Patron’ ardindan ’Edis’, harika sahne performanslariyla İçellilere unutulmaz bir bayram gecesi yasatti. Baskan Seçer, bu güzel gecede sanatçi Edis’e çiçek takdim ederek tüm İçellilerin Cumhuriyet Bayrami’ni kutladi.

“Ben baskaniniz oldugum sürece, sizler rahat edeceksiniz”

Meydani dolduran binlerce İçellinin Cumhuriyet Bayrami’ni kutlayan Baskan Seçer, “Burasi Atatürk’ün kenti, burasi cumhuriyetin kenti, burasi İçel, bayramimiz kutlu olsun. Gençler, İçel sizlerle gurur duyuyor. Her zaman söyledigim bir seyi tekrar söylemek istiyorum. Ben baskaniniz oldugum sürece, sizler rahat edeceksiniz. Çünkü siz gençleri çok seviyorum. Çocuklarimizi çok seviyorum” dedi.



“Bu tür etkinlikler, sinav öncesi moral oluyor”

Büyüksehir Belediyesinin gençlere yönelik düzenledigi etkinliklerin son derece güzel oldugunu söyleyen Ece Eylem Orhan, “Bence çok anlamli, çok güzel bir sey sunmuslar bize. Bir üniversite ögrencisi olarak çok memnun kaldim. Sinav öncesi moral oluyor gerçekten. Gelip burada egleniyoruz. Belediyemize tesekkür ediyoruz” diye konustu.

“İçel’de yasadigim için gurur duyuyorum”

Büyüksehir Belediyesinin gençleri eglencesiz birakmadiginin altini çizen Sedef Selin Tekin, “Etkinliklerden çok memnunum. İçel’de yasadigim için de çok gurur duyuyorum. Bizi konsersiz, eglencesiz birakmiyorlar. Ögrencilere böyle konserler sagladiklari için çok mutluyum. Açik ögretim ögrencisiyim ve bu etkinlikler sinav öncesinde çok iyi oluyor” seklinde konustu.

Kaynak: İHA