Ilkadim Kadin Koordinasyon Merkezi Yüzleri Güldürüyor

Ilkadim Belediyesi’nin ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere ulasma noktasinda dayanisma köprüsü olan Kadin Koordinasyon Merkezi yardima muhtaç ailelere ev esyasi, beyaz esya gibi ihtiyaç duyulan ürünleri vererek yüzleri güldürüyor.

Ilkadim Kadin Koordinasyon Merkezi Yüzleri Güldürüyor
Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, ilçede dar gelirli vatandaslara yönelik yürüttügü sosyal çalismalarinin yani sira yardimsever vatandaslarla ihtiyaç sahipleri arasinda da köprü oluyor. Baslattigi çalismayla vatandaslarin kullanilabilir durumdaki ev esyalarini teslim alan Kadin Koordinasyon Merkezi, yardimsever vatandaslarin kullanmadigi giysileri de temizleyip, ütüleyerek ihtiyaç sahibi vatandaslarin kullanabilmesine imkan sagliyor. Alan ile veren el arasinda bir köprü vazifesi gören bu hizmet özellikle dar gelirli vatandaslar tarafindan büyük ilgi görüyor. Bu kapsamda sosyal belediyecilik anlayisiyla, ihtiyaç sahibi insanlarini onurunu zedelemeden, çalismalarini sürdüren Kadin Koordinasyon Merkezi Resadiye ve Yenidogan mahallelerinde tespit edilen adreslerdeki ihtiyaç sahibi 2 aileye esya yardiminda bulundu.

“Zor günler için görevdeyiz”

Oturma grubundan haliya varana kadar verilen adreslerdeki evlere esya yardimi yapan Kadin Koordinasyon Merkezi Fahri Baskani Lütfiye Demirtas, "Ihtiyaç sahiplerine baktigimiz zaman giyim, ev aletleri veya ev esyalari ihtiyaçlarinin öncelikli oldugunu görüyoruz. Bizler vatandaslarimizin kötü günlerinde yanlarinda olup yüzlerini güldürmek için bu görevlerdeyiz" dedi.



Duyarli vatandaslara çagrida bulundu

Hayir Çarsisi ve Kadin Koordinasyon Merkezi ile ihtiyaç sahiplerine destek verdiklerini ifade eden Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, “Ilkadim halkinin arasinda dayanisma baglarini arttirdigimiza inaniyorum. Ilçe halkimiza ve hayirsever vatandaslarimiza sükranlarimi sunuyorum ve ihtiyaci olan vatandaslarimiz da buradan faydalanmaya davet ediyorum. Biz burada hem ihtiyaci olan insanlara çagrida bulunurken, elinde ürünü olan, degistirmeyi düsünen, o ürünü ne yapacagini düsünen vatandaslarimiza da çagrida bulunuyoruz. Vatandaslarimiz 444 55 01 hattindan dahili (1055-56) numarali hattindan bizlere ulasabilirler. Bu yardimlari, bizim ekibimiz gidip evden teslim alir ve ihtiyaci olan vatandaslara köprü olarak ulastirir. O konuda da kullanmadigi ürünü sunmak isteyen vatandaslarimiza bir çagrimiz da bu sekilde olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA