Baskan Yilmaz Açiklamasi 'TOGG Bir Meydan Okumadir'

Çarsamba Ticaret Borsasi (ÇTB) Baskani Kazim Yilmaz, “TOGG yalnizca bir otomobil degil, Türk milletinin hayalleridir. TOGG, dünyaya karsi bir meydan okumadir” dedi.

Baskan Yilmaz Açiklamasi 'TOGG Bir Meydan Okumadir'
Türkiye’nin vizyon projeleri arasinda yer alan Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’un seri üretiminin yapilacagi Gemlik Kampüsü’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’nda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in katilimiyla açilis töreni düzenlendi.

Törene Oda ve Borsa Baskanlari istirak etti.

TOGG’un açilis törenine katilan ÇTB Baskani Kazim Yilmaz, Cumhuriyet Bayrami’nda Türk halkiyla bulusturulan yerli ve milli otomobil TOGG’un Türkiye için anlaminin giderek arttigini ve artacagini ifade etti.

1961 yilinda üretilen ilk yerli otomobil macerasini baslatan Devrim otomobiline yeterli destegin verilmedigini ifade eden Yilmaz, sunlari kaydetti:

“Milletimizin 100 yili askin bir hayali gerçege kavusuyor. Bu gururla sahitlik ediyoruz. TOBB Baskanimiz Rifat Hisarciklioglu basta olmak üzere is dünyamiza ve bu yolda emegi geçen herkese tesekkürlerimi sunuyorum. 1961’de yarim kalan hayal bugün ilk TOGG’un banttan inmesiyle gerçege dönüstü. TOGG yalnizca bir otomobil degil, Türk milletinin hayalleridir. TOGG, dünyaya karsi bir meydan okumadir.”
Kaynak: İHA