Samanlikta Çikan Yanginda 2 Kisi Hastanelik Oldu

Kastamonu’da tadilat yapilan samanlikta çikan yanginda bin 200 saman balyasi, 20 ton arpa, 15 ton bugday ve bir römork yandi. Yanginda yaralanan ve dumandan etkilenen 2 kisi tedavi altina alindi.

Samanlikta Çikan Yanginda 2 Kisi Hastanelik Oldu
Olay, Kastamonu merkez ilçesine bagli Kircalar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hayati Yavuz’a ait samanlikta tadilat çalismasi sirasinda yangin çikti. Kisa sürede büyüyen yangini söndüremeyen vatandaslar, durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Ekiplerin güçlükle kontrol altina aldigi yangin ev ve ahira siçramadan söndürüldü. Alevlerin arasinda kalan bir kisinin vücudunda yaniklar olusurken, bir kisi de dumandan etkilendi. Ilk müdahaleleri olay yerinde yapilan vatandaslar Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Sogutma çalismalarinin devam ettigi yanginda bin 200 saman balyasi, 20 ton arpa, 15 ton bugday, bir römork ile bir yem ezme degirmeni yandi. Yanan samanligi çaresizlikle izleyen aile, yangin sirasinda gözyaslarini tutamadi. Jandarma ekipleri yanginla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA