Asayis Ekipleri Planli Ve Sok Uygulamalarla Sehrin Güvenligini Sagliyor

Kayseri Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli Motosikletli Polis Timleri Büro Amirligi’nce son bir ayda yapilan planli ve sok uygulamalarda; 12 bin 384 kisinin sorgulamasi yapilirken 4 bin 307 araç da kontrol edildi. Çalismalarda ayrica 5 çalinti araç yakalanirken 3 hirsizlik olayina da suçüstü müdahale edildi.

Asayis Ekipleri Planli Ve Sok Uygulamalarla Sehrin Güvenligini Sagliyor
Edinilen bilgiye göre 1-30 Eylül arasinda Motosikletli Polis Timleri Amirligi’nce 384 planli ve sok uygulama yapildi. Ekiplerce yapilan çalismalarda; 12 bin 384 kisinin sorgulamasi yapilirken 4 bin 307 araç da kontrol edildi. Çalismalarda 5 çalinti araç alindi, 3 hirsizlik olayina suçüstü müdahale edildi, 12 adet atesli silah ile bu silahlara ait 56 adet fisege el konuldu. Ayrica toplamda 138 gram çesitli uyusturucu madde ele geçirilirken olaylarla iligli 65 süpheliye islem yapildi. Ekiplerce, çesitli suçlardan da 12 süpheli hakkinda islem yapildi.

Öte yandan Yunus Timleri, Asayis Kisim Ekipleri ve Kocasinan Ilçe Emniyet Müdürlügü ekiplerince Yavuz Mahallesi’nde uygulama yapildi. Yapilan uygulamada süpheli görülen 89 araç il 171 kisi sorgulandi. Uygulamada; bir miktar uyusturucu madde ele geçirildi.
Kaynak: İHA