Polis Hazirladigi Projeyle Hem Saz Çalmayi Ögreniyor Hem De Ögretiyor
Adana Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü ekipleri hazirladiklari ‘Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programi’ (ÇOGEP) çerçevesinde lise ögrencilerine saz kursu imkani saglayip, hem saz çalmayi ögrenip, hem de saz çalmayi ögretiyorlar.

Ögrencilere egitim veren okulun müzik ögretmeni Didem Takalak, projeye katkilarindan dolayi polise tesekkür ederek, “Yeni baslayan ögrencilerimizle birlikte, baglama kursumuza basladik. Çocuklarimiza güzel hobiler kazandirmayi amaçliyoruz. Yil sonunda da güzel etkinliklere imza atmayi planliyoruz” diye konustu.
Kursa baslayan Arda Atas ise baglamayi sevdigini belirterek, “Baglama kursunun açilacagini duyunca çok sevindim. Notalari ve tutuslari ögrenerek basladik. Sirada vuruslar var. Polis agabeylerimizi aramizda görmekten de çok mutluyum. Bize sagladiklari imkanlardan dolayi tesekkür ediyorum” dedi.
Polis ekipleri, projeyle alakali bilgilendirme yaptiktan sonra ögrencilerle birlikte enstrüman çalip, sarkilar söyledi.
