Fransiz Belediye Baskani Jimenez'dan Salpazari'na Ziyaret

Fransa’nin Garges Les Gonesse Belediye Baskani Benoit Jimenez, Salpazari Belediyesini ziyaret ederek Belediye Baskani Refik Kurukiz ile bir araya geldi.

Fransiz Belediye Baskani Jimenez'dan Salpazari'na Ziyaret
Salpazari Belediye Baskani Refik Kurukiz, Garges Les Gonesse sehrinin Belediye Baskani Benoit Jimenez ve beraberindeki heyeti makaminda agirladi. Fransa’da ve sehirlerinde çok sayida Trabzon ile Karadeniz hemsehri dernegi bulundugunu, kendisinin de Trabzonsporlu oldugunu belirten Belediye Baskani Jimenez, "Sehrimizde 2 binin üzerinde Türk vatandasimiz yasamaktadir. Türk Belediye Baskan Yardimcimiz ve Türk encümenlerimiz var. Güzel bir iliskimiz ve diyalogumuz var. Bugün de güzel ilcenizdeyiz. Bizi agirlamanizdan ve gösterdiginiz misafirperverlikten çok memnun kaldik. 2023 yilinda Garges Les Gonesse sehrimizde 24 Subat Trabzon’un Kurtulusu etkinligi gerçeklestirmek istiyoruz. Bu etkinlige Karadeniz Bölgesi’nden olan ve ülkemizde yasayan vatandaslarimizi da davet edecegiz"Salpazari Belediye Baskani olarak sizleri de aramizdan görmekten onur duyariz" dedi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Belediye Baskani Refik Kurukiz ise, "Trabzonlu hemsehrilerimize dünyanin her bölgesinde rastlayabilirsiniz ve her seyi basarmak için tüm güçleriyle çalisirlar. Sizin ekibinizde de Trabzonlu hemsehrimizin olmasi da bunun bir göstergesidir. Sizleri ilçemizde agirlamaktan çok mutlu olduk" ifadelerini kullandi.

Belediye Baskani Refik Kurukiz ziyaretin sonunda Garges Les Gonesse Belediye Baskani Benoit Jimenez ve beraberindeki heyete çesitli hediyeler ve fotograflar hediye etti.
Kaynak: İHA