Bu Magazada Ölen Kisilerin Kiyafetleri Satiliyor

Elazig’in tarihi bit pazarinda bulunan bir magazada, hayatini kaybetmis kisilere ait kiyafetler uygun fiyattan satiliyor.

Bu Magazada Ölen Kisilerin Kiyafetleri Satiliyor
Elazig’in tarihi bit pazarinda bulunan bir magazada hayatini kaybeden vatandaslarin kiyafetleri satiliyor. Ölen vatandaslarin yakinlari tarafindan bu magazaya bagislanan kiyafetler, 30 yildir esnaflik yapan Yilmaz Çagala tarafindan satiliyor. Artan kiyafet fiyatlarina nazaran uygun olan elbiselere vatandaslar da ilgi gösteriyor.

30 yildir dükkanda ikinci el kiyafet sattiklarini belirten Yilmaz Çagala, "Bazen vefat edenlerin kiyafetleri durumu iyi olmayanlara veriliyor, o kiyafetler onlara olmayinca getirip bize satiyorlar. Biz de satiyoruz. Vatandaslardan talep çok. Buradaki bir pantolonun fiyatini 10 ile 20 liraya satiyoruz. Bize en çok vefat edenlerin kiyafetleri geliyor. Onlari alip satiyoruz. Zaten burasi gariban yeri, Elazig’in ne kadar fakiri varsa buraya geliyor" dedi.

Müsterilerden Hatice Yikilmaz ise, "Geçenlerde de ogluma gömlek almaya gelmistim. Burada ona beyaz gömlek aldim, beyaz gömlek sart diye bir tane daha aldim. Disarida da güzel kazaklar var. Vefat etmis kisinin veya giyilmis kiyafetler olsun gelir alir gider" diye konustu.

Kaynak: İHA